A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Zanzi Band

Tags: Zanzi Band, Emir Plava

Zanzi Band is a popular music group/band. PASAPORTA: PROFILI - EMIRI - ZANZI BAND Emri dhe mbiemri: Emir Plava Data e lindjes: 25.11.1968 Vendi i lindjes: Mitrovicë Gjatësia: 1.85m Pesha: 85kg Ngjyra e syve: e kaftë Ngjyra e flokëve: e zezë Muzika e preferuar: Jazz & Blues Këngëtari i preferuar: Billie Holiday Filmi i preferuar: "Apocalypse now" Aktorja e preferuar: Meryl Streep Vendi i preferuar për dalje: Cactus Pija e preferuar: Gyntonic Ngjyra e preferuar: e gjelbërta ...

>> Full biography >>


Not Yet Rated

Add an e-Card
lyrics.al © 2007 - 2017