Sunday, February 23, 2020
Fun

Bëjnë hajgare me ‘xhanaze’, i bie të fiktë një personi – Kamera e Fshehtë!

Disa të rinjë, njëri i improvizuar sikurse imam, kanë realizuar një kamerë të fshehtë me një tabut.

Loading...

Hoxha ka ndaluar persona të ndryshëm në rrugë dhe ka sugjeruar ata që ta ruajnë personin e vdekur.

Mirëpo, kjo “surprizë” ka frikësuar gjithë personat, transmeton Indeksonline

Shikoni më poshtë, pamjet: