Tuesday, February 25, 2020
ShowBiz

Coming soon / TE AMO nga Leti Rama (FOTO-VIDEO)

LETI RAMA është i ri në moshë po fal talentit të ti shumë shpejt do lë gjurm në industrin muzikore shqiptare. Projekti i ri muzikor është shumë profesiona dhe shoqërohet nga një videoklip shumë cilsor. TE AMO do lansohet me 14,02,2020. Dhe sipas gjitha parashimimev do jet një keng e degjuar dhe kerkuar nga publiku shqiptar

Loading...