Food Delivery nga
Restorantet më të mira të Kosovës.

Zgjidhni adresën tuaj për ushqim, shikoni opsionet rreth jush!

or  

Restorante të njohura


Babuus Bar 0.0 / 5 (0)

Burger King 0.0 / 5 (0)
I pjekun n’skarë prej vitit 1954! 👑
Heb's 5.0 / 5 (1)
#Chiken #Wraps #Buckets
Ramqe's 0.0 / 5 (0)
#grill #grillhouse #pleskavice

Shkarkoni aplikacionin tonë

Të gjitha nevojat tuaja nga ushqimi, tregu i shpejtë janë në derën tuaj brenda pak minutash. Shkarkoni Menyja.com, krijoni shportën tuaj dhe bëni porosinë tuaj, paguani online

...
...
×

Shopping Cart

{{ item.name }}

{{ item.quantity }} x {{ item.attributes.friendly_price }}

Cart is empty! Subtotal: {{ totalPriceFormat }}