Wednesday, April 1, 2020
sport

Futbollistët kroatë me plisa të bardhë në Beograd, në vitin 1973

Këta burra, me plisa të bardhë, nuk janë shqiptarë. Janë futbollistë kroatë të Osjekut të Kroacisë, të cilët janë fotografuar në Aeroportin e Beogradit, pas ndeshjes në Prishtinë.

Loading...

Lojtarët dhe drejtuesit e ekipit kanë vendosur plisa në kokë, në shenjë respekti për popullin shqiptar.

Fotoja është e realizuar në Aeroportin e Beogradit, në vitin 1973.

Duhet kujtuar se Prishtina nuk kishte arritur qëllimin këtë vit të ngritët në elitën ish-jugosllave, sepse të dyja takimet i kishte humbur me 1:0, përkatësisht 2:1, nga Osjeku, në gjysmëfinalen e play-off-it.