Tuesday, February 25, 2020
sport

Kobe Bryant një pjesë të fëmijërisë e kaloi në Itali, fotografi që kujtojnë se ku i mori hapat e parë në basketboll

Kobe Bryant ka ndërruar jetë në moshën 41 vjeçare pas një aksidenti me helikopter, ku mbeten të vdekur edhe me shtatë persona të tjerë, përfshirë edhe vajzën e tij 13-vjeçare, Gianna Maria Bryant.

Loading...

Legjenda LA Lakers ku e kaloi të gjithë karrierën e tij, ka fituar pesë tituj të NBA, por hapat e parë në basketboll i kishte marr në Itali.

Babi i tij Joe, një basketbollist profesionist i viteve 80, kaloi shtatë sezone në Itali (kur Kobe ishte mes 6 dhe 13 vjet), duke luajtur në Rieti, Reggio Calabria, Pistoia dhe Reggio Emilia.

Një përvojë që e përcolli dhe e karakterizoi tërë jetën, për të cilën ai gjithmonë ka qenë krenar për lidhjen e tij me Italinë.

Mediat italiane kanë postuar foto nga ajo periudhë, siç janë ato të Kobe Bryant si fëmijë, të cilat edhe ai vetë i përdorte si foto të profilit të llogarisë së tij në Tëitter.

Aty në Itali ai i mori edhe hapat e parë në basketboll. Më poshtë mund t’i gjeni disa nga foto më interesant të periudhës së tij si fëmijë në Itali.

Një nga fotot e para të Kobe Bryant si fëmijë, të cilën ai vetë e përdori si foto të profilit të llogarisë së tij në Twitter

Kobe Bryant si fëmijë në kohën e Rieti

Kobe Bryant në një foto familjare me nënën Pamela

Një foto e Kobe si një fëmijë në Pistoia, një nga ndalesat e tij në Itali

Një foto e Kobe në Reggio Calabria, ku babai i tij luajti në sezonin 1986-87

Kobe Bryant në një foto ekipore në kohën e Reggio Emilia

Kobe pozon me ekipin Rieti për foton e zakonshme

Kobe dhe motrat e saj më të mëdha Sharia dhe Shaya së bashku me babanë e tyre Joe

Kobe Bryant shtyp para Kështjellës Sforzesco në Milano: në disa raste gjatë karrierës së tij ai është rikthyer në Itali për turne promovuese

Kobe tani një i rritur kthehet në Cireglio, një fshat i Pistoia ku jetoi si fëmijë