Wednesday, April 1, 2020
ShowBiz

PREMIERË: EDHE 5 SUPER PROJEKTI MUZIKOR NGA V41DON FOTO-VIDEO

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është V41DON. V41DON sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ EDHE 5 ” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, V41DON është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes shqiptare . Kënga – EDHE 5 menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive. Përndryshe ky mega projekt është projekti i par nga V41DON.

Loading...