Wednesday, April 1, 2020
ShowBiz

Reina, atraksioni i jashtëzakonshëm i skenës shqiptare vjen me ‘Hajde qiko’

Me tekst nga Ghulo dhe muzikë e produksion të Nurteel, këngëtarja e re dhe mjaft atraktive Reina vjen me një mega projekt të cilin e ka titulluar ‘Hajde qiko’. Një këngë mjaft e bukur dhe me në videoklip senzacional ku e sjell këngëtaren në pah me fizikun e saj të mrekullueshëm. Kënga është mjaft ritmike dhe pritet që të jetë një hit i sezonës pranverore ndërkohë që Reina nuk do të ndalet me kaq pasiqë së shpejti do të sjellë dhe projekte të reja.

Loading...