Monday, March 30, 2020
Fun

Super ide këtij restoranti… Të gjithë prindërit po lumturohen

Kjo është ide e nje restoranti ne Australi! 10 % ulje ne fature, nese te gjithe personat e ulur ne tavoline nuk qendrojne ne telefon.

Loading...

Kujtojmë se teknologjia është bërë si ushqim për të gjithë e më shumë për të rinjtë. Interneti gjithashtu ka shumë aspekte pozitive dhe mund të përdoret për të rritur të mësuarit dhe fuqizimin e të rinjve; Interneti është bërë gjithnjë i përhapur në jetën e të rinjve, transmeton Korrespodenti

Megjithëse është një burim i jashtëzakonshëm dhe mund të themi se përdoret shumë, ne duhet të kuptojmë se si t’i zbatojmë më mirë ato për të rritur efektivitetin e tyre. Përdorimi i tepërt i internetit po shfaqet si një nga aspektet më negative të aktiviteteve online të të rinjve.

Në literaturë, përdorimi i tillë ekstrem është shpesh sinonim me termat :, ‘përdorimi problematik i internetit’, ‘përdorimi patologjik i internetit’, ‘varësia nga interneti’, ‘varësia e kompjuterit’ dhe ‘varësia neto’./ Korrespodenti