Wednesday, April 1, 2020
Fun

Viçi lind për Shën Valentinin me një shenjë perfekte zemre në kokë

Një viç i adhurueshëm ka lindur ditën e Shën Valentinit, ndërsa në kokën e tij ka pasur si të pikturuar me dorë, formën e zemrës. Ngjarja ka ndodhur në një fermë në veri të Irlandës.

Loading...

Kafsha e vogël erdhi në jetë gjatë një stuhie të madhe, ndërsa në lidjen e tij asistuan edhe fëmijët e fermerit. Me ta viçi është fotografuar disa herë nga momenti që ka ardhur në jetë.

Viçi i adhurueshëm ka një gëzof ngjyrë kaf, sy të mëdhenj kaf dhe qerpikë për të cilat shumica e vajzave do të ishte xheloze. Ai është me të vërtetë i adhurueshëm.