Wednesday, April 1, 2020
ShowBiz

YLLYRIAN – “Termeti” i industris muzikore shqiptare (Foto-Video )

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. YLLYRIAN quhet këngëtari i cili ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është YLLYRIAN. YLLYRIAN sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ KALASHNIKOV” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, YLLYRIAN është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes shqiptare . Kënga – KALASHNIKOV menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive. Yllyrian ka goditur fuqishem skenen muzikore shqiptare duke shkaktuar “Termet” brenda show bizit shqiptar. Qdo projekt muzikor pa marre parasyshe a është Diss apo jo rikthehët në Hit

Loading...